| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sadie guru

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 12:37 Temat postu: |
|
|
mnie w Wawie tez tak ostatnio potraktowali. Bilety w kioskach i na dworcu mi ulgowe chcieli sprzedawac. Teraz nam to przeszkadza a za 10 lat bedziemy marzyc zeby ktos dal nam 17  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 13:08 Temat postu: |
|
|
mogę nie dożyć....  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdaberbec guru

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 14:18 Temat postu: |
|
|
któregoś dnia puka jakaś babka do drzwi. otwieram a ona się pyta czy może rozmawiać z rodzicami. hi hi dobre dobre...milutki komplement  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Be@tka uzależniony

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 15:34 Temat postu: |
|
|
Do mnie ostatnio przychodzi jakiś gościu liczniki spisywać i daje mi do podpisania jakieś karki i mówi "ale tu się musi osoba pelnoletnia podpisać" hehe ale mu wybaczam bo akurat byłam w jakiejś krótkiej spódniczce a włosy miała spięte w dwa kucyki kolorowymi gumkami, bo coś tam kombinowałam...
Ale najlepsze jest to, że mnie przez telefon ludzie nie poznają (nawet znajomi) myślą, że jaieś dziecko odebrało A jak już ktoś nie znajomy dzwoni to zawsze jest "mogę prosić rodziców" Ale mają zdziwiony głos jak mówię, że nie mieszkam z rodzicami. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 21:04 Temat postu: |
|
|
| Be@tka napisał: | | Do mnie ostatnio przychodzi jakiś gościu liczniki spisywać i daje mi do podpisania jakieś karki i mówi "ale tu się musi osoba pelnoletnia podpisać" hehe ale mu wybaczam bo akurat byłam w jakiejś krótkiej spódniczce a włosy miała spięte w dwa kucyki kolorowymi gumkami, bo coś tam kombinowałam... |
jezuuuu, wolę nie pisać z czym mi się to teraz skojarzyło już mi chyba palma bije  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Be@tka uzależniony

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 21:17 Temat postu: |
|
|
No co ja się nie spodziewałam, że on przyjdzie. Nie miałam w planach żadnych wizyt  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Korek maniak

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 22:29 Temat postu: |
|
|
cieszę się, że was za dzieci biorą, dziewczyny mnie już nie, bo by mi to w pracy nie pomogło ale jeszcze wchodzę do klubów na tekst, że 'mam, ale zapomniałam mojej legitymacji studenckiej'...  _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 23:54 Temat postu: |
|
|
na te tekst ja tez zawsze wchodzilam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misia_m kandydat

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 23:58 Temat postu: |
|
|
a ja w wieku 20 lat i w 8 miesiącu ciąży (z naprawde ogromnym brzuchem) otwieram drzwi (akwizytor z perfumami) i słyszę.. czy jest mam w domu
no ręce mi opadły
zresztą teraz mam 22 i piwo bez dowodu mało kiedy mogę kupic  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lady87 bywalec

Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 125 Skąd: w sercu hard core w glowie meksyk:P
|
Wysłany: Czw 7 Maj 2009, 8:49 Temat postu: |
|
|
| misia_m napisał: | a ja w wieku 20 lat i w 8 miesiącu ciąży (z naprawde ogromnym brzuchem) otwieram drzwi (akwizytor z perfumami) i słyszę.. czy jest mam w domu
no ręce mi opadły
zresztą teraz mam 22 i piwo bez dowodu mało kiedy mogę kupic  |
Ja sie cieszę jak ktoś chce odemnie dowód  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|