| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
janka bywalec

|
Wysłany: Wto 31 Mar 2009, 10:28 Temat postu: |
|
|
Przez internet wolałabym nie, bo mam wąską stopę i jeśli nie przymierzę to nie wiem czy but nie będzie mi "chlapał", a wolałabym żeby nie. Myslę, ze na kupno butów mam jeszcze czas. Narazie musze sie zmobilizować i zamówić kieckę:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine moderator

|
Wysłany: Wto 31 Mar 2009, 18:20 Temat postu: |
|
|
| Lusilla napisał: |
Muszę je trochę rozchodzić I przyzwyczaić się do obcasów  |
Bardzo ładne butki. Jaki wysoki mają obcas Wygodnie się je "rozchadza"  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lusilla bywalec

|
Wysłany: Wto 31 Mar 2009, 19:08 Temat postu: |
|
|
Obcas 7cm, jak dla mnie to bardzo dużo Ale tylko te butki wyglądały na mojej bardzo wąskiej stopie dobrze. Nota bene byłam dziś w Ryłce na Świętokrzyskiej i przymierzałam butów chyba z 10 par i wszystkie były jakieś takie kapciowate- szerokie strasznie
Pantofelki do ślubu "rozchadzam" na razie w myślach Ale muszę trochę w nich połazić, żeby potem nie cierpieć z powodu wysokości i tego, że się okaże że mnie coś pije  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine moderator

|
Wysłany: Wto 31 Mar 2009, 19:54 Temat postu: |
|
|
To ja mam obcas 8 cm. Na początku jak zakładam to po pewnym czasie czuję jakby mrowienie w palcach, jakbym nie miała krążenia. A potem już jest fajnie w nich dreptać, o prostu, jakbym nie czuła, że mam butki na nogach.
A o do tego mrowienia to może dlatego, że zakładam do nich na razie grubszą rajstopkę, a potem będzie tylko cieniutka pończoszka. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Asia kandydat

|
Wysłany: Pon 6 Kwi 2009, 16:02 Temat postu: |
|
|
ja tez już mam kupione butki obcas 8 cm lecz ja je zakladam wcale sie odczuwa ze są takie wysokie mam nadzieje ze wytrzymam w nich całą noc;-) lecz dla spokoju kupie sobie jakies na zmiane np na koturnie.pozdrawiam wszystkie panny mlode;-) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine moderator

|
Wysłany: Pon 6 Kwi 2009, 20:45 Temat postu: |
|
|
Ja chyba na wypadek, jakbym nie dała rady przez cała noc wytrzymać w swoich butkach, kupie jeszcze jakieś japonki. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dotti1984 maniak

|
Wysłany: Pon 6 Kwi 2009, 21:23 Temat postu: |
|
|
Ja własnie jestem na etapie poszukiwania jakiś białych sandałek płaskich.Też tak na wszelki wypadek żeby mieć na zmianę,a potem na lato się przydadzą.Ale jakoś marnie te poszukiwania idą  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agbar uzależniony

|
Wysłany: Pon 6 Kwi 2009, 22:09 Temat postu: |
|
|
Bo to jeszcze nie jest sezon. Podejrzewam, że w ogóle nie ma zbyt wielu sandałków, nie mówiąc już o białych. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dotti1984 maniak

|
Wysłany: Wto 7 Kwi 2009, 20:37 Temat postu: |
|
|
No nie ma.Ale mam jeszcze 18 dni może coś znajde.A jak nie no to trudno.Jak coś z butkami się wydarzy to wystąpie na weselu boso Suknia długa to nic nie widać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agbar uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Kwi 2009, 21:36 Temat postu: |
|
|
Tylko wtedy trzeba bardziej uważać na tych, co to w tańcu zatracają się bez reszty. Żeby przypadkiem nie okazało się, że małżonek będzie musiał nosić Cię na rękach, bo stopy będziesz miała całe sine od butów gości _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|