|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Wojtas kandydat

|
Wysłany: Sob 7 Lut 2009, 14:09 Temat postu: |
|
|
| ladyinred napisał: | My chcielibyśmy pojechać w nasze piękne polskie Tatry i tak zapewne zrobimy...aż się rozmarzyłam na samą myśl  |
Strzał w dziesiątkę
Ostatnio moja wybranka oglądała na kanale TVN Meteo pogodę. Pokazywali kadry z naszych Tatr. Westchnęła sobie coś w stylu: "Achhh, jak ja bym chciała wkońcu w góry pojechać, tam jest pięknie". Podsunęła mi już pomysł, ale biedaczyna dowie się dopiero w dniu ślubu, że właśnie tam ją zabiorę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dotti1984 maniak

|
Wysłany: Sob 7 Lut 2009, 14:11 Temat postu: |
|
|
No to jej piękną niespodzianke zrobisz  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine moderator

|
Wysłany: Sob 7 Lut 2009, 15:36 Temat postu: |
|
|
Kurcze, mamy tu romantyka na forum. Ach, żeby tak mój czasem sobie pozwolił na chwilę romantyzmu w swoim zachowaniu. Ale gdzie tam. Pomarzyć można najwyżej... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dziubek gaduła

|
Wysłany: Pon 9 Lut 2009, 23:18 Temat postu: |
|
|
Hmm to tak jak u mnie ....chociaż czasem mu się zdarzy ale to chyba bardziej przypadkowo  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine moderator

|
Wysłany: Wto 10 Lut 2009, 19:32 Temat postu: |
|
|
Hmm, mojemu to nawet przez przypadek się nie zdarza. Cóż, takie życie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alysza uzależniony

|
Wysłany: Czw 12 Lut 2009, 17:38 Temat postu: |
|
|
dziewczynki, ale najwazniejsze jest to, że mimo małej ilości romantyzmu w waszych facetach i tak kochacie ich nad życie. Bo o to właśnie chodzi  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine moderator

|
Wysłany: Czw 12 Lut 2009, 19:49 Temat postu: |
|
|
Dokładnie Alysza, nawet mimo tego, że jest w nim minimalna ilość romantyzmu, to kocham go nad życie i nie chciałabym wymienić na żadnego innego. Ale czasem marzy mi się to, czy tamto w jego wydaniu... Ale, tak, jak zauważyłam, to tylko marzenia. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Pią 13 Lut 2009, 1:05 Temat postu: |
|
|
my sie wybieramy wlasnie do Egiptu.Dokladniej do Luxoru.Uwaga dla tych ktorzy mysla o Kairze.Drogo.Luksor wyszedl nam o polowe taniej.Podroz poslubna to prezent moich tesciow.
Bylam w Turcji.Jesli ktos mysli tam jechac to polecam.Super ludzie,przepyszne jedzenie,fantastyczne widoki,goraco.Duzo miejsc do zobaczenia.Niedrogo.
Korfu jest tez dobrym pomyslem.Najlepsze jedzenie jakie jadlam na wakacjach,uprzejmi nie narzucajacy sie ludzie,swietne widoki.Mnostwo rzeczy ktore mozna robic,wycieczki, miejsca o zobaczenia.Tez niedrogo.Warte sprobowania _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Pią 13 Lut 2009, 1:06 Temat postu: |
|
|
my sie wybieramy wlasnie do Egiptu.Dokladniej do Luxoru.Uwaga dla tych ktorzy mysla o Kairze.Drogo.Luksor wyszedl nam o polowe taniej.Podroz poslubna to prezent moich tesciow.
Bylam w Turcji.Jesli ktos mysli tam jechac to polecam.Super ludzie,przepyszne jedzenie,fantastyczne widoki,goraco.Duzo miejsc do zobaczenia.Niedrogo.
Korfu jest tez dobrym pomyslem.Najlepsze jedzenie jakie jadlam na wakacjach,uprzejmi nie narzucajacy sie ludzie,swietne widoki.Mnostwo rzeczy ktore mozna robic,wycieczki, miejsca o zobaczenia.Tez niedrogo.Warte sprobowania _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
raphale początkujący

|
Wysłany: Pią 13 Lut 2009, 1:25 Temat postu: |
|
|
| A może lastminute kreta na www.odlotowewakacje.com Dla mnie to były najlepsze wczasy. Koleżanka wybrała Egipt, też lastminte. Wszystko OK. Do tej pory przeglądamy zdjęcia. Kolejne wakacje - znowu z nich skorzystamy. Superportal. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|